Overslaan en naar inhoud gaan

De Volwaarde Academie helpt jou het beste uit jezelf te halen.

Je wilt een gelukkig, gezond en plezierig leven. Je hebt dromen en ambities die je wilt waarmaken. Je wilt doen waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en voldoening uit haalt.

Toch is dat nog niet zo makkelijk als je niet precies weet wie je bent, wat je wilt en kunt. Of wanneer je voelt dat er meer in je zit, maar je niet weet niet hoe je dit eruit haalt. 

Het zorgt voor vragen, onzekerheid, negatieve gedachten, stress en gedoe. Het kost je energie. Je raakt vermoeid en geïrriteerd. Je vindt het lastig om de juiste keuzes te maken. Er zit meer in. Hoe haal je het maximale eruit?

Herken je dit?

Wil je erachter komen wie je bent, wat je wilt en waar jij goed in bent? Heb je het gevoel dat er meer in zit en wil je dit benutten? Ga mee op reis! 

De Volwaarde Academie heeft in samenwerking met Bedrijfshelden een methode ontwikkeld waarbij ontwikkeling én fun centraal staan. In een kleine groep van gelijkgestemden krijg je aan de hand van verschillende spelelementen inzicht in hoe je het beste uit jezelf haalt.

Het programma is voor iedere professional die zich zelf verder wil ontwikkelen en behoefte heeft aan groei, maar dan wel op een leuke, actieve en snelle manier. Meerdere keren per jaar starten we een nieuwe ontdekkingsreis, waarbij je tijdens 4 live bijeenkomsten op locatie 6 verschillende spellen speelt.

Stel je eens voor: hoe zou het zijn als jij eruit haalt wat er in je zit?

Gebeurtenissen, prikkels en informatie uit het verleden zorgen ervoor dat je nu bepaald gedrag vertoont. Hoe je bent opgevoed, wat je hebt geleerd, wat je hebt gelezen en hebt meegekregen van vrienden, familie en leraren. Het verleden heeft je gevormd tot wie jij nu bent. Waar je nu staat, wat je nu doet, is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.

Wat als je merkt dat dit niet helemaal in lijn is met wie jij werkelijk bent? Of als je weet dat er meer in je zit, maar niet weet hoe je dit eruit haalt? Je raakt vermoeid en het neemt je plezier weg! Stel je voor hoe het zou zijn als je wél kunt doen wat je werkelijk wilt en kunt. Als je eruit haalt wat er in je zit. Als je weer vol energie zit en lacht van oor tot oor.

Dat is mogelijk als ...

Je weet wie je bent. Waar jouw vuurtje van gaat branden. Het geeft je een gevoel van waardevol zijn. Het is jouw brandstof. Jouw energiebron. Het gaat over jouw kernwaarden, sterke punten, vaardigheden, interesses en talenten.

Je weet wat je wilt. Wat jij wilt bijdragen. Jouw levensdoel. Het is datgene wat jouw leven zin en betekenis geeft. Het is jouw persoonlijke kompas.

Je weet wat je kunt. Wat jouw talenten zijn. Waar je van nature goed in bent. Het maakt jou uniek. Het maakt je sterk, geeft je zelfvertrouwen en energie.

Wat levert de reis jou op?

✓ Krijg inzicht in jouw verlangens.

✓ Kom erachter wat jou in de weg staat.

Ontdek wie je bent en waar je werkelijk gelukkig van wordt.

Vergroot je zelfvertrouwen en krijg grip op je leven.

✓ Kom achter jouw kernwaarden die helpen richting te bepalen.

Zelf keuzes en beslissingen maken op basis van wat jij echt belangrijk vindt.

✓ Sta je in kracht en bruis van energie.

✓ Word je bewust van je drijfveren en presteer beter.

✓ Deel ervaringen en inspireer elkaar.

✓ Vooral heel veel FUN!

Wilfried als gids.

Visionair, leider en betrokken. Kwetsbaar durven opstellen, luisteren zonder oordeel. Dit alles, maar bovenal een verbinder. Het is mijn kracht om potentieel te zien in personen en organisaties én te weten in welke richting dat ontwikkeld dient te worden. Het is mijn doel om beweging te brengen in bestaande situaties. Dit vormt mijn drijfveer en dat waar ik plezier in heb en energie van krijg.

We beginnen in Europa en Azië ...

Kraak de kluis

Tijdens het spelen van “Kraak de Kluis” word jij uitgedaagd om op zoek te gaan naar wie je echt bent. Je gaat op ontdekkingstocht in het verleden en samen ontcijferen wij jouw code. Je krijgt inzicht in waar je nu staat en dit is de start van jouw persoonlijke groei.

Snelheid van waarde

Tijdens het spel “Snelheid van Waarde” ga je op zoek naar dat wat voor jouw belangrijk is, jouw waarden. Ze geven richting en grip op je leven. Je kunt keuzes en beslissingen maken op basis van wat jij belangrijk vindt en echt wilt. Dat geeft voldoening en zelfvertrouwen.

Reizen door naar Australië en Afrika ...

Kwaliteiten van de kangoeroe

Tijdens “Kwaliteiten van de Kangoeroe” kom je erachter wat jouw kwaliteiten zijn, zodat je ze beter in kunt zetten. Hierdoor voel jij je beter, heb je meer zelfvertrouwen en energie!

Veren van de struisvogel

Tijdens het spel “Veren van de Struisvogel” ontdek je jouw drijfveren. Je hebt daardoor meer plezier in wat je doet en je presteert beter. Je maakt betere keuzes in je werk en je leven. Goed voor jezelf en je carrière.

En eindigen via Noord Amerika in Zuid Amerika.

Jackpot van Las Vegas

Je weet wie je bent en wat je kunt, nu is het de vraag wat je wilt. Tijdens “Jackpot van Las Vegas” krijg je inzicht in jouw perspectief, het verlangen naar wat je echt wilt.

Flikken challenge

Om ervoor te zorgen dat jij jouw plannen omzet in actie en je doelen bereikt er de “Flikken Challenge” dat wordt ondersteund met een app.

Ga er voor en kies voor jezelf!

Dit krijg je allemaal:

  • Speel 6 verschillende games tijdens 4 live bijeenkomsten;
  • Krijg persoonlijke begeleiding van een ervaren gids;
  • Ervaringsgericht leren in een klein reisgenootschap met gelijkgestemden;
  • Krijg antwoorden op jouw vragen en inzicht in jouw potentie;
  • 24/7 toegang tot whatsapp van Wilfried (voor al je vragen);
  • Heel veel fun!

En krijg ook nog een bonus!

Tijdens de reis kan het zijn dat het even niet meer zo soepel loopt en je wel wat hulp en ondersteuning kunt gebruiken. Dan is er de “gereedschapskist”.

Hierin zitten nóg eens 6 verschillende kleine spellen die helpen om de juiste vragen te stellen, gedoe te managen, elkaar aan te spreken of juist te belonen, te leren omdenken en om feest te vieren.

Zo help je elkaar en kun je zelf ervaren hoe het is om een ander te coachen.

Betaal in één keer en betaal de beste prijs (€ 1.950,-), dan ontvang je ook nog eens deze gereedschapskist (t.w.v. € 750,-) cadeau. 

Liever in termijnen betalen? Geen probleem. Dat kunnen we samen bespreken.