Overslaan en naar inhoud gaan

Na een burn-out op mijn 25e en zware depressie rond mijn 30e, besloot ik in 2018 om het definitief anders te doen.

Ik besloot mij te laten scholen tot mindfulness trainer en werkgelukdeskundige, en mijn kennis en ervaring te gebruiken om young professionals de weg te wijzen naar een gelukkig en gezond leven.

Leef Gelukkig en Gezond werd geboren.

Gedurende twee jaar heb ik nieuwe mensen ontmoet. Mensen die ik nog niet kende. Mensen met wie ik een stukje mee mocht lopen. Mensen die ik heb mogen helpen om nieuwe keuzes te maken.

Ik ben daar nog steeds dankbaar voor.

En toch besloot ik twee jaar later te stoppen. Te stoppen met het geven van training. Te stoppen met het coachen van young professionals.

Onderweg kwam ik er achter dat ik de dynamiek van organisaties miste. Ik miste het werken in én met teams. Ik miste het facilitair vakgebied.

Dus ik stop! Ik stop met Leef Gelukkig en Gezond, en ga niet verder onder een andere naam. De laatste tijd kreeg ik steeds vaker vragen en/of opmerkingen van mensen die dit wel dachten.

Nee, ik stop met Leef Gelukkig en Gezond, en ga echt iets nieuws doen.

Ik start met Volwaarde!

Andere facilitair managers lezen ook

 • Ik kan niet meer terug!

  In mijn (werk)leven ben ik altijd druk geweest met persoonlijke ontwikkeling. Alleen was ik eerst vooral bezig om ‘beter’ te worden, alsof ik nog niet goed genoeg was. Later veranderde dat in focus op ‘wie ben ik’ en ‘wat zijn mijn talenten’.

  Meer over Ik kan niet meer terug!
 • Wat doe jij als het niet meer gaat? Hopelijk niet dit!

  Je kent het vast wel. Je bent verantwoordelijk voor een team, maar het gaat niet zoals je wilt. Er is gedoe, niets lijkt vanzelf te gaan en ondertussen stapelt het werk zich op.

  Meer over Wat doe jij als het niet meer gaat? Hopelijk niet dit!
 • Wat wij kunnen leren van een groep wolven?

  Een groep wolven vormt een eenheid, een zogenoemde roedel, en kent een strikte rangorde. Gewoon van nature. Iedere wolf heeft zijn eigen rol cq rang, gebaseerd op zijn eigenschappen en kenmerken. Dit wordt dus niet bepaald door kracht, maar door persoonlijkheid. En zo geldt het ook voor jou als leider, het team en de de manier waarop wij werken cq zouden ‘moeten’ werken.

  Meer over Wat wij kunnen leren van een groep wolven?