Overslaan en naar inhoud gaan

Succesvol van A naar B, én verder!

Wie kan er beter vertellen over succesverhalen dan de facilitair leider zelf. In onderstaande klantcases zijn eerdere opdrachtgevers van Volwaarde aan het woord, waarin ze vertellen over de oplossing die is aangereikt voor hun probleem. In de klantcase geeft de facilitair leider zelf aan wat de samenwerking met Volwaarde heeft opgeleverd. Zo is duidelijk en concreet welke successen jij kunt behalen met de ondersteuning vanuit mij als facilitair businesspartner.

Direct contact opnemen

Je kunt de ander niet veranderen, wel hoe je er zelf mee omgaat!

Jolanda van Heel (Manager Facilitair)

Klimmendaal logo

“De facilitaire organisatie binnen Klimmendaal Revalidatiespecialisten wordt vooral als kostenpost gezien. Wilfried helpt mij en mijn team de juiste stappen te zetten naar een facilitaire organisatie die waarde toevoegt aan het revalidatieproces. Hij heeft onder andere het proces begeleidt om tot een nieuwe facilitaire visie en strategie te komen en heeft een blauwdruk gemaakt van ons dienstverleningsconcept.”

“Wilfried kan goed analyseren, heeft snel door waar de pijnpunten in de organisatie zitten en houd je een spiegel voor. Zo creëert hij bewustzijn over wat ervoor nodig is om vanuit de huidige situatie in beweging te komen. Focus op de juiste dingen doen. Verder straalt Wilfried rust uit, is dienstverlenend ingesteld en komt altijd zijn afspraken na.” – Jolanda van Heel

Maak ook een afspraak