Overslaan en naar inhoud gaan

Volwaarde ziet het potentieel, samen geven we richting.

De resultaten van jouw facilitair team blijven achter. Doelstellingen worden niet gehaald en je merkt weinig positieve dynamiek in jouw team. Volwaarde biedt jou de broodnodige ondersteuning, visie en sturing. Kom weer positief in beweging, met de focus op ontwikkeling. Samen boeken we progressie. En binnen de afgesproken tijd haalt jouw team haar doelstellingen.

Neem contact op.

Een unieke combinatie van advies, interim en coaching.

Vanzelfsprekend is jouw zakelijke en resultaatgerichte kant van facilitymanagement bij mij in goede handen. Daarnaast ben ik als facilitair businesspartner van toegevoegde waarde in het menselijke proces: de zachte kant. Door te observeren, luisteren, kijken én voelen komt jouw team weer in beweging. Waar wij samen voor gaan? Rust in de tent. Jouw team als veilige en vertrouwelijke thuishaven.

Volwaarde bespaart jouw organisatie tijd én geld. Samen met jou ga ik 100% voor een resultaatgericht team met oog voor onderlinge relaties en welzijn van mensen. En ben je huiverig voor de bekende terugval, op het moment dat ik jouw organisatie weer verlaat? De overdracht van tools, structuren en afspraken is een uiterst nauwkeurig onderdeel van het gehele proces. Samen zorgen wij voor de juiste borging van nieuwe werkmethoden.

Volwaarde biedt jou alle nodige handvatten om van situatie A naar B te komen.

De 4R’s van Volwaarde: Richting, Ruimte, Ruggensteun en Resultaat.

  • Richting – Samen met de facilitair leider bepalen we de juiste koers. Wat is de kern van het probleem, wat wordt het plan van aanpak en hoe komen we tot dé oplossing?
  • Ruimte – Samen met de facilitair leider aan de slag, ruimte creëren in jouw team. Een organisatiescan spoort de kern van het probleem op.
  • Ruggensteun – Jouw team zit in situatie A maar wil naar B. Hoe raakt de afdeling weer in balans? Volwaarde biedt visie, sturing en ondersteuning: het nodige inzicht om het team in beweging te krijgen.
  • Resultaat – Na actie en uitvoering volgt resultaat. Plannen is één ding, het uitvoeren is nog belangrijker. Welkom resultaat, werkplezier en teamsucces.

Behoefte aan werkgeluk en een betere samenwerking? Volwaarde wijst je de weg.

Volwaarde communiceert altijd helder en transparant. Waardering voor ieders talent en zicht op juist leiderschap zijn onmisbare bouwstenen tijdens de reis naar succes. Ik streef een heldere visie en motiverende werkafspraken na. In mijn achterhoofd houd ik continu dat ene doel voor ogen: een gelukkige en succesvolle facilitair leider én team.

Hoe doorbreek ik de vicieuze cirkel in jouw organisatie? Samen bakenen wij de hulpvraag af. Tijdens de scanfase ga ik in gesprek met jou en het team en stel een plan van aanpak samen. De uitvoering is altijd maatwerk. In de afrondingsfase zorgt Volwaarde voor borging van veranderingen, zodat deze door het team kunnen worden vastgehouden en voortgezet.